| OM FÖRENAD KRAFT | NYCKELPERSONER | KONTAKTA OSS | INFO |

 

Info

2012-03-30

Förenad Kraft har fått uppdraget av Malungs elnät AB genom Dala vind att verka till att förmedla tre stycken Vestas V112 i Dalarna. Byggstart sker sommaren 2012. Vindkraftparken består av totalt 7 vindkraftverk och ligger strax intill vindkraftparken vid Korpfjället som numera ägs av IKEA.

2012-02-07

Tidningen Affärsvärlden intervjuar Otto Werneskog, VD, Förenad Kraft om marknaden just nu. Läs artikeln genom att klicka på länken: Affärsvärlden.

15-16 september 2010 Göteborg, Svenska mässan VIND 2010

En välbesökt och bra mässa! Enligt många den bästa svenska vindkraftmässan någonsin representerad av branschens många olika företag. Antalet utställare var ca 90 företag. Vi är mycket nöjda med responsen på våra nyheter om utökat fokus på förmedling av projekt och driftsatta verk. Många kontakter knöts med nya kunder och samarbetspartners.


Förenad Kraft är delägare i projekteringsbolaget Smålands Miljöenergi AB och tar på så sätt fram egna projekt att sälja till investerare och energibolag. Här finns möjligheten att som investerare vara tidigt med i utfromningen av ett projekt för att kunna påverka specifikationen för till exempel verktyp och storlek.

Hör av Dig till oss om du tror vi kan hjälpa till!

 

Enercon E-53